A mai rohanó világban sokunknak akadály lehet elmenni a gumisig, ami a vele járó macera -pakolás, koszolás, sorban állás, újbóli pakolás, mosakodás, hogy a gumisműhely jellegzetes „illata” lejöjjön rólunk – miatt abszolút megérthető. Van, aki ezt a programot szereti, szeret gumishoz járni a beszélgetések és szakmai érdeklődés miatt, nekünk volt jó pár ilyen ügyfelünk, azonban a nagy átlag az, hogy essünk túl rajta évi 2x.

mobil gumis
mobil gumiszerviz

Ezért most felsorolok 3 okot arra, hogy legközelebb miért hívj mobil gumiszervizt:

Milyen is egy mobil gumis műhely?

Maga az autó olyan, mint egy futár furgon, ami heti rendszerességgel hozza a feleségek ruharendeléseit, csak a mobil gumis autókban csomagok helyett, egy komplett gumis műhely van beépítve. Van bennük gumiszerelő gép, centrírozó gép, kompresszor és egy aggregátor ami az áramot biztosítja ezen ipari gépek számára. Na meg persze a szükséges kisebb szerszámok, de azt lehetetlen felsorolni.

No, de akkor nézzük, mik az előnyei, ha mobil gumist hívunk a szezonális gumi vagy kerékcserék elvégzésre:

  1. Kényelem:

Miután telefonon felhívtad a kinézett szakembert és időpontot és helyszínt egyeztettél vele, legyen az az otthonod, munkahelyed, az út mellett vagy a hortobágy közepe, a mobil gumis kiszáll a címre és a gumiabroncsok előpakolása után, elkezdődik a munkafolyamat, ami többek között a gumicseréből és centrírozásból áll, majd a munka elvégzése után visszapakolják a gumikat a helyükre és az anyagiak rendezése után távoznak. Azaz sehova nem kell menni az ügyfélnek és lényegében semmit nem is kell csinálnia, nyugodtan lehet dolgozni, főzni, pihenni míg a szakemberek dolgoznak. Igaz, hogy nem is hangzik olyan rosszul?

  1. Időmegtakarítás:

A gumiszervizbe való elkészülés, gumik bepakolása a csomagtartóba, majd kocsikázás, a szerviznél a várakozás, munka elvégzése, majd hazavezetés, gumik kipakolása nagyjából 1,5-2 órát vesz igénybe, ami azért a mai világban mikor semmire sincs ideje senkinek, elég hosszú idő tud lenni. Ellenben, ha mobil gumist hívsz, az egész gumicsere folyamata 30-40percet vesz igénybe, mivel megspórolsz minden ezzel járó nyűgöt, magán a munkafolyamaton kívül

  1. Ár (általában):

Az utóbbi időszakban azt vehetjük észre, hogy mindennek megy fel az ára, úgy ahogy a szolgáltatóiparban résztvevők díjazásai is. Általánosságban azt lehetett elmondani múlt időben, hogy a mobil gumiszervizek kényelme miatt, a díjazásai is magasabbak, mint egy sima gumisműhelynek, viszont ez a rezsidíjak jelentős emelkedésének köszönhetően kiegyensúlyozódott. Összevetve egy gumiszerviz és egy mobil gumiszerviz árait, 1-2ezer forint differencia van egy autó esetében (ha nem hiszed, kattints ide és nézd meg egy budapesti mobil gumis árait) és ezt az összeget, szerintem ez a fajta kényelem megéri, de mindenki döntse el maga természetesen.

E 3 okot tekintve, gondold át te is, kipróbálnál-e egy mobil gumiszerviz szolgáltatást a következő téli vagy nyári gumicsere időszakában. 🙂

SEOzseni