Mobil defektjavítás - defektjavítás kiszállással

Mobil Defektjavítás – Defektjavítás kiszállással Non Stop

Defektje van otthonánál, munkahelyén vagy az út szélén? Hívjon bizalommal és segítünk!
Mobil gumis autónk olyan professzionális gépekkel van berendezve, hogy bárhol non stop gumiszerviz segítséget tudjunk nyújtani egy durrdefekt vagy gumicsere esetén. Mobil gumiszerelő kollegáink a helyszínre kiszállva gyors megoldást nyújtanak defekt esetén.

Egy durrdefekt vagy lassú defekt mindig kellemetlen szituáció tud lenni történjen bárhol, a ház előtt vagy akár az autópályán. Ilyenkor fontos, hogy megfelelő és biztonságos megoldást keressünk, hogy ne csináljunk nagyobb kárt az abroncsban, felniben, esetlegesen az autóban. Ezekre az esetekre is vagyunk mi, mobil gumiszervizek. Ha megtörtént a baj, hívjon és azonnali elindulunk mobil gumis autónkkal, hogy az adott helyszínen megjavítsuk a defektes gumit vagy kicseréljük a kiszakadt, szétdurrant abroncsot. Nagy raktárkészletünk miatt azonnal tudunk ilyen esetekben új és használt gumiabroncsot is vinni Önnek.

Mobil gumicsere

Manapság sajnos sok a törmelék, csavar, szög az utakon, melyet az abroncs futófelülete nagyon könnyen felkap és lényegében magába állítja. Ilyenkor a gumiabroncs legtöbb esetben nem azonnal ereszt le, mert a benne lévő idegen tárgy tömíti a keletkezett lyukat. Olyan is van, hogy ezek a tárgyak azonnal kiesnek a gumiabroncsból és akkor sajnos gyorsan elengedi a levegőt az abroncs. Mindkét esetben, ha ezt észrevesszük érdemes félreállni, ugyanis ilyenkor sokszor még menthető, javítható a gumiabroncs, viszont minden lapos gumival megtett méter csökkenti a javíthatóság esélyét. Sajnos sok autóban már nincsen pótkerék, sem megfelelő szerszám amivel egy defekt esetén a pótkerék cseréjét megtudnák az emberek oldani az út szélén. Ilyenkor érdemes hívni mobil gumiszervizünket és mi gyors segítségét nyújtunk Önnek. A helyszínen megjavítjuk defektes gumiját vagy cseregumit biztosítunk önnek, hogy gyorsan és biztonsággal tudjon tovább haladni az útján.

Az autóvezetés öröme sokunk számára felbecsülhetetlen, és manapság gyakran elkerülhetetlen is az autó használata. Azonban időnként akadályokba ütközhetünk az úton. Az egyik bosszantó helyzet, amikor a gumiabroncs hirtelen defektet szenved, és lelassítja vagy akár megszakítja utazásunkat. Szerencsére a defektjavításnak különböző típusai közül választhatunk a probléma gyors és hatékony megoldása érdekében.

A gumiabroncs sérüléseinek felderítése során először is fontos meghatározni a sérülés helyét, méretét, súlyosságát és a gumiabroncs általános állapotát. Három fő típusú sérülést különböztetünk meg:

  1. Felületi gumisérülések: Azok a sérülések, amelyek a futófelületen vagy az oldalfalon keletkeznek, és nem befolyásolják az üzembiztonságot. Például padkasérülések, amelyek csak a gumi felületét horzsolják meg, de nem érik el a szövetvázat. Ezeknek a kisebb sérüléseknek a javítása nem mindig szükséges, de figyelmet érdemelnek, mivel ismételt sérülés esetén nagyobb problémához vezethetnek.
  2. Üzembiztonságot befolyásoló, de még javítható sérülések: Például szeglyuksérülések. Ezeket a jellegű sérüléseket képzett gumis szakemberek szakszerűen kijavíthatják. Az ilyen sérült gumiabronccsal való közlekedés tilos a biztonság érdekében.
  3. Üzembiztonságot befolyásoló, nem javítható sérülések: Például peremhuzalszakadás, szövetszakadás vagy nagy méretű oldalfalrepedés. Ezek a sérülések az abroncs további használatát kizárják, és mindenképpen gumicsere szükséges.

A defektjavítás típusai és más megoldási lehetőségek

1. Pótkerék használata: A pótkerék egy kézenfekvő megoldás, amelyet alkalmazhatunk a defektjavítás típusai előtt. Fontos azonban rendszeresen ellenőrizni a pótkerék állapotát, beleértve a nyomását, életkorát, és szükség esetén megjavíttatni vagy lecserélni.

2. Defekttűrő gumiabroncs használata: Az új autók körében terjedő defekttűrő gumiabroncsoknak különböző típusai vannak, például a Michelin Pax rendszer vagy a Seal inside technológia. Ezek a megoldások bizonyos sérüléseket képesek kezelni, de fontos tudni, hogy egyes típusoknak megvannak a maguk korlátai és előnyei.

3. Defektjavítás helyszínen: A modern autók többségében nincs pótkerék, és helyette defektjavító anyagot alkalmaznak. Ez egy rövid távú megoldás, és későbbi, tartósabb defektjavításra lehet szükség. Ezen megoldás hátrányai közé tartozik az anyag nehezen eltávolíthatósága és a gyakran csak ideiglenes hatékonyság.

4. Behúzószál vagy javítószál: Ez a módszer a gumiabroncs leszerelése nélkül alkalmazható kisebb méretű sérüléseknél. Azonban csak tömlő nélküli abroncsoknál és sürgősségi javításokhoz ajánlott.

5. Melegvulkanizálás: Ha a sérülés olyan mértékű, hogy nyers gumival kell feltölteni, a melegvulkanizálás a megfelelő eljárás. Ez azonban általában csak teher-, mezőgazdasági vagy ipari felhasználású abroncsoknál alkalmazható.

A gumiabroncs defektjavításának típusa a sérülés jellegétől és az abroncs típusától függ. Fontos, hogy mindig szakértő véleményt kérjünk, és válasszuk a legmegfelelőbb megoldást a biztonság és a tartósság érdekében.

miért az origo mobil gumi?

  • Kényelem: Sokkal egyszerűbben le van tudva a gumicserékkel és defektjavításokkal járó macera, azáltal, hogy mobil gumiszervizünk házhoz megy.

 

  • Időtakarékosság: A mai rohanó világban hosszú idő eltud menni a gumiszervizbe járással. Mobil gumissal maximum 45 perc alatt el van rendezve a gumicsere és még dolgozni, főzni is tud, míg mi cseréljük az abroncsokat.

 

  • Korrekt árak: Ha megnézi árlistánkat láthatja, hogy igyekszünk úgy kialakítani és frissíteni, hogy az mindenkinek megfizethető legyen és mindenki tudja élvezni az ezzel járó kényelem örömét.

 

  • És még sok más, nézzen szét honlapunkon, hogy megtudjon mindent a mobil gumis munkájáról
SEOzseni