Defekted van?
Ott állsz az út szélén?
MOBIL GUMIS VÁC

Hívj és azonnal indulunk, hogy segítsünk. 0-24H Nyitvatartás

Mobil Gumis Vác – szolgáltatásaink

Szolgáltatástól a kereskedelemig kielégítünk minden igény mozgó műhelyként. Legyen szó gumicseréről, defektjavításról, flotta gumiszervizről vagy gumikereskedelemről. 2008 óta a gumiabroncsok szolgálatában.

Mobil gumicsere

A téli és nyári gumicsere időszakában óriási nyűg tud lenni bepakolni a gumikat vagy kerekeket, majd gumishoz menni. Mobil gumiszervizként az egész gumizással járó procedúra 45perc alatt megvan oldva. 

Mobil gumicsere

Mobil defektjavítás

Ha defektje van és nem tud begurulni a legközelebbi gumiszervizbe, vagy gyorsan szeretne megfelelő megoldást, a defektjavítást kiszállással oldjuk meg Önnek Budapesten és Pest megyében

Gumicsere az ön otthonában

Mobil gumiszerviz flottáknak

Teljeskörű gumiszerviz szolgáltatást nyújtunk kisebb és nagyobb flottáknak egyaránt egyéni árakkal, extra szolgáltatásokkal

Mobil gumis

Gumiabroncs kereskedelem

2008-as fennállásunknak köszönhetően, beszállítóink segítségével, minden igényt kielégítünk gumiabroncs vásárlás tekintetében

Új téli gumi

MOBIL GUMISZERVIZ VÁC ÁRAINK

Ha tovább görget, megtalálhatja egyszerűsített árlistánkat. A teljes árlistáért kattintson az alábbi gombra

Teljes Árlista

Miért hívjon mobilgumist? – Mobil gumis Vác

  • Kényelem: Sokkal egyszerűbben le van tudva a gumicserékkel és defektjavításokkal járó macera, azáltal, hogy mobil gumiszervizünk házhoz megy.
  • Időtakarékosság: A mai rohanó világban hosszú idő eltud menni a gumiszervizbe járással. Mobil gumissal maximum 45 perc alatt el van rendezve a gumicsere és még dolgozni, főzni is tud, míg mi cseréljük az abroncsokat.
  • Korrekt árak: Ha megnézi árlistánkat láthatja, hogy igyekszünk úgy kialakítani és frissíteni, hogy az mindenkinek megfizethető legyen és mindenki tudja élvezni az ezzel járó kényelem örömét.
  • És még sok más, nézzen szét honlapunkon, hogy megtudjon mindent a mobil gumis munkájáról

Vegye meg új gumiabroncsát vagy felniszettjét tőlünk

Webshopunk rá van csatlakozva minden magyarországi gumiabroncs nagykereskedő raktárkészletére így azonnal láthatja az összes elérhető gumiabroncs árát és elérhetőségét. Megrendelése után házhoz szállítjuk és felszereljük új gumiabroncsait. Amennyiben kérdése akadt vagy tanácsadásra van szüksége, keressen minket bizalommal!

SEOzseni