Mobil gumiszerviz flottáknak - flotta gumiszerviz

Gumicsere, defektjavítás, gumikereskedelem, gumihotel szolgáltatásaink flottáknak kedvezményes áron elérhetőek – Mobil gumiszerviz flottáknak

Cégünk 2db teljesen felszerelt mobil gumis kisteherautóval rendelkezik, melyekben minden olyan gumiszerelési munkafolyamat elvégezhető, mint amelyeket a fix gumiszervizekben végeznek. A mobil gumiszerelő furgonok lényegében mozgó műhelyek.

Cégeknek rendkívül kedvező, hogy az előre megbeszélt időpontban mobil gumis autónk megérkezik cégének telephelyére és akár 1 nap alatt átszereljük az összes autójukon az adott szezonnak megfelelő gumiabroncsokat. A kapacitásunk naponta 20-60db autó gumiátszerelését engedi meg munkafolyamattól függően.

mobil gumis - mobil gumicsere - defektjavítás

A mi célunk az, hogy partnereinknek a lehető legkevesebbet kelljen foglalkozni a gumicserékkel és a vele járó nyűgökkel, amik bizony igen megterhelőek tudnak lenni, legyen szó kisebb cégek pár autójáról vagy akár nagy cégek nagy flottájáról. Az ezzel járó logisztika nehéz lehet a mindennapi működési teendők mellett. Flottakezelő szolgáltatásaink közé tartozik cégének teljes gépjármű állományának téli-nyári gumicseréje az Önök telephelyén kiszállással, országos non stop azonnali mobil defektjavítás kedvezményes áron, gumihotel szolgáltatás mely azt jelenti hogy vállaljuk a gumiabroncsok, kerekek elszállítását a cég telephelyétől a raktárhelyiségünkbe, szakszerű eltárolásukat(száraz, hűvös helyen, UV-től teljesen mentesen), állapotfelmérésüket, majd a következő gumicsere időpontjában a gumiabroncsok visszaszállítását a cég telephelyére valamint gumiabroncsaik állapotfelmérését és új gumiabroncs beszerzését.

Ha felkeltettük érdeklődését és szeretné, hogy együtt dolgozzunk, vegye fel velünk a kapcsolatot a szövegre kattintva, vagy írjon nekünk emailban kedvezményes, személyre szabott árakért. E-mail: origomobilgumi@gmail.com

miért az origo mobil gumi csapata?

  • Kényelem: Sokkal egyszerűbben le van tudva a gumicserékkel és defektjavításokkal járó macera, azáltal, hogy mobil gumiszervizünk házhoz megy.

 

  • Időtakarékosság: A mai rohanó világban hosszú idő eltud menni a gumiszervizbe járással. Mobil gumissal maximum 45 perc alatt el van rendezve a gumicsere és még dolgozni, főzni is tud, míg mi cseréljük az abroncsokat.

 

  • Korrekt árak: Ha megnézi árlistánkat láthatja, hogy igyekszünk úgy kialakítani és frissíteni, hogy az mindenkinek megfizethető legyen és mindenki tudja élvezni az ezzel járó kényelem örömét.

 

  • És még sok más, nézzen szét honlapunkon, hogy megtudjon mindent a mobil gumis munkájáról
SEOzseni