Mobil gumicsere és kerékcsere

Az Ön által választott helyszínre kiszállunk mobilgumis autónkkal és lecseréljük a gumiabroncsait személyautóján, terepjáróján vagy kisteherautóján.

 

Először is, mit is jelent a mobil gumis, hogy kell ezt elképzelni? A mobil gumiszerviz egy olyan mozgó teherautó – méreteit tekintve, mint egy futár furgon – amelynek a belsejében egy komplett professzionális gumiszerviz van berendezve. Benne van a  centrírozógéptől kezdve minden olyan eszköz amelyre egy durrdefekt vagy gumicsere esetén szükség lehet, hogy bárhol nonstop gumiszerviz segítséget tudjunk nyújtani. A gépek áramellátását a mobil gumis autón belül aggregátor biztosítja, így a legkellemetlenebb helyszínen történő defekt esetén is minden gumiszerelési tevékenységet el tudjunk végezni.

mobil gumis - mobil gumicsere - defektjavítás

Hogy néz ki a munkafolyamat? Cégünk 2db mobil gumis kocsival várja ügyfeleink megkeresését, mely történhet telefonon vagy e-mailben. Ilyenkor Önnek annyi a dolga, hogy elmondja, mely mobil gumis szolgáltatásunkat szeretné megrendelni, majd egy rövid időpont és helyszín egyeztetés után, nincs más teendő, mint várni minket a megbeszélt időpontban. Érkezésünk után, a gumiabroncsokat előpakoljuk raktárából, tárolójából, hogy Önnek ezzel se legyen dolga, majd elkezdjük a gumiszerelő folyamatokat.

Ön ezt végig is nézheti, de akár nyugodtan magunkra is hagyhat, ha dolgoznia, főznie kellene. A legfontosabb, hogy teljes legyen az ügyfélnek a kényelem. A gumicsere elkészültével visszapakolás, majd a mobil gumiszerviz szolgáltatás anyagi vonzatának elrendezése, majd búcsúzás a következő téli vagy nyári gumicseréig.
Milyen méretű és típusú autókon tudunk gumit cserélni, defektet javítani? Minden személyautón, terepjáron és kisteherautón végzünk gumicserét, kerékcserét, defektjavítást a legkisebb méretektől, a 23”-os kerékátmérőig. Mobil gumiszervizünkbe professzionális, neves gyártók gépei vannak beszerelve, melyeket hozzáértő gumiszerelő szakemberek kezelnek, így minden általunk elvégzett gumiszerelési, defektjavítási munkára garanciát vállalunk.

Miért az origo mobil gumi?

  • Kényelem: Sokkal egyszerűbben le van tudva a gumicserékkel és defektjavításokkal járó macera, azáltal, hogy mobil gumiszervizünk házhoz megy.

 

  • Időtakarékosság: A mai rohanó világban hosszú idő eltud menni a gumiszervizbe járással. Mobil gumissal maximum 45 perc alatt el van rendezve a gumicsere és még dolgozni, főzni is tud, míg mi cseréljük az abroncsokat.

 

  • Korrekt árak: Ha megnézi árlistánkat láthatja, hogy igyekszünk úgy kialakítani és frissíteni, hogy az mindenkinek megfizethető legyen és mindenki tudja élvezni az ezzel járó kényelem örömét.

 

  • És még sok más, nézzen szét honlapunkon, hogy megtudjon mindent a mobil gumis munkájáról
SEOzseni