Origo Mobil Gumiszerviz

Kik vagyunk Mi és mi az a Mobil Gumiszerviz?

Cégünk 2000 óta foglalkozik gumiszervizeléssel és mindennel ami a gumiabroncsokkal kapcsolatos. Az elmúlt 20 év szakmai tapasztalatait, sikereit nagyszámú törzsvásárlóink és állandó ügyfeleink bizonyítják. 2020 év elején családi vállalkozásunk egy kisebb profilváltáson esett át és mobil gumiszervizzé alakultunk át a hagyományos műhely környezetből. Ez annyi változást okoz, hogy nem Önök jönnek, hanem mi megyünk Önökhöz, ha gumiszerelésre, centrírozásra, gumijavításra, új gumiabroncsra van szükség és az Önök által megadott helyszínen dolgozunk mozgó műhelyünkkel.

2db mobil gumiszerelő furgonnal rendelkezünk, melyek önellátóak, azaz maguknak termelik az áramot aggregátor segítségével, valamint a legkorszerűbb gépekkel van felszerelve, így ugyanazt
a szolgáltatást, amit a műhelyünkben nyújtottunk, azt most az ügyfeleink által meghatározott helyszínen tudjuk elvégezni. Gumiabroncs beszerzési kapcsolatainknak köszönhetően, igyekszünk mindenki igényét kielégíteni a vásárlás tekintetében. Szeretnénk elnyerni újabb ügyfeleink bizalmát továbbra is alapnak tartva a lelkiismeretes munkát és az ügyfeleink kényelmét és elégedettségét.

origo mobil gumi
SEOzseni